سی‌و‌سومین نمایشگاه پلاست‌اوراسیا (ترکیه، استانبول)

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با همکاری سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی برگزار می‌کند:
پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در
سی‌و‌سومین نمایشگاه پلاست‌اوراسیا (ترکیه، استانبول)
 
 
 

صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، به منظور کمک به بین‌المللی‌شدن شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه صادرات آن‌ها، پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان را در «سی‌و‌سومین نمایشگاه پلاست‌اوراسیا» که آذرماه سال جاری در شهر استانبول ترکیه برگزار می‌شود، برپا نماید.

درباره نمایشگاه

نمایشگاه پلاستیک و صنایع وابسته اوراسیا موسوم به «پلاست‌‌اوراسیا»، بزرگ‌ترین نمایشگاه پلاستیک منطقه اوراسیا است که هر ساله در ترکیه برگزار می‌شود. این نمایشگاه حوزه‌های زیر را شامل می‌شود:

 

  • پلاستیک و محصولات پلاستیکی

  • قالب‌سازی

  • ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته

  • بازیافت

  • فناوری‌های بسته‌بندی

  • مواد اولیه و شیمیایی

  • دستگاه‌های حرارتی و کنترلی

 

علاقمندان می‌توانند اطلاعات تکمیلی را از وب‌سایت این نمایشگاه دریافت کنند.

 

موقعیت نمایشگاه در شهر استانبول

نمایشگاه «پلاست‌اوراسیا» در مرکز همایش و کنگره نمایشگاه تویاپ (Tüyap) واقع در شهر استانبول برگزار می‌شود. (برای مشاهده نقشه اینجا کلیک کنید)

 

 

سالن‌های نمایشگاه

مطابق نقشه نمایشگاه پلاست‌اوراسیا (شکل زیر)، این نمایشگاه در 12 سالن و دو بخش «مواد اولیه و شیمیایی» (سالن‌های سبزرنگ) و «ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته و صنایع وابسته» (سالن‌های قرمزرنگ) برگزار می‌شود.

 
 

 

متراژ و موقعیت پاویون در نمایشگاه

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در سالن شماره 2 این نمایشگاه (محل مشخص شده در تصویر زیر) قرار دارد. با توجه به برنامه صندوق برای حضور 14 شرکت در این پاویون، به هر شرکت دانش‌بنیان 6.43 متر مربع اختصاص خواهد یافت.

 

 

 

طراحی پاویون

طراحی پاویون به صورت زیر خواهد بود

 

 

 

 

زمان‌بندی نمایشگاه

این نمایشگاه از 4 تا 7 دسامبر 2024، مقارن با 14 تا 17 آذرماه 1403 برگزار می‌شود.

 

هزینه‌های حضور در پاویون های پلاست‌اوراسیا

هزینه‌های حضور هر شرکت دانش‌بنیان در این پاویون، مجموعاً 6538 دلار است که موارد زیر را در بر می‌گیرد:

- اجاره غرفه 

- غرفه‌سازی با چوب، یک کانتر، صندلی و لایت‌باکس

- فضای ویژه جلسات گروهی و VIP در قسمت میانی پاویون

- مترجم (2 نفر مترجم برای 14 شرکت)

- مهماندار (1 نفر)

- پذیرایی مختصر روزانه شامل چای، آب معدنی، نسکافه، کیک و شکلات برای غرفه‌داران و مهمانان پاویون

از 6538 دلار هزینه کل حضور هر شرکت دانش‌بنیان در این نمایشگاه، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی مجموعاً 5338 دلار را به طور بلاعوض پرداخت می‌کنند و پرداخت 1200 دلار باقیمانده، برعهده شرکت دانش‌بنیان متقاضی است که باید به طور مستقیم به کارگزار پرداخت شود.

 

یادآوری‌های مهم:

- هزینه‌های حمل و نقل کالاهای نمایشگاهی برعهده شرکت‌های دانش‌بنیان است و صندوق و سازمان از این بابت مسئولیتی ندارند.

 

ثبت درخواست

سامانه غزال (Ghazal.inif.ir) > توانمندسازی و کمک > توسعه بازار > پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش مواد اولیه و شیمیایی نمایشگاه پلاست اوراسیا 2024 (استانبول)


 

 

کارگزار پاویون

کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی برای برپایی این پاویون، شرکت «همایشگران سام» است. در صورت تمایل می‌توانید از طریق شماره‌های 02122897406 و 09966693356 با این شرکت تماس بگیرید.

امیدواریم حضور در این نمایشگاه در توسعه صادرات شما مفید واقع شود. در صورت نیاز، مدیریت توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پاسخگوی سوالات شما خواهد بود. (02142170601)

 

سوالات متداول

1) چه شرکت‌هایی می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

تنها شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند.

 

2) کدام شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند، از «نوپا» تا «فناور» و «نوآور» که فروش سال گذشته آن‌ها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد، می‌توانند برای حضور در این پاویون ثبت نام کنند. البته شرکت‌های متقاضی پس از ثبت درخواست، با معیارهایی مانند سابقه صادرات، تناسب محصول با محورهای نمایشگاه و مانند آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

 

3) فرایند حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این پاویون چگونه است؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند باید با مراجعه به سامانه غزال، برای حضور در این پاویون ثبت‌نام کنند. صندوق درخواست شرکت‌ها را ارزیابی کرده و سپس اسامی شرکت‌های منتخب به آنان اعلام خواهد شد. تنها در صورتی حضور شرکت‌ دانش‌بنیان در پاویون قطعی خواهد شد که سهم خود از هزینه‌ها را در موعد مقرر به کارگزار پرداخت نماید.

 

4) آیا شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به طور مستقل در این نمایشگاه شرکت کنند؟

شرکت‌های دانش‌بنیان «نوپا»، «فناور» و «نوآور»، مشروط به آن که فروش سال گذشته آن‌ها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد می‌توانند با ثبت نام در سامانه غزال (حضور مستقل در همین نمایشگاه)، در این نمایشگاه حضور پیدا کنند و پس از حضور در نمایشگاه و بارگذاری اطلاعات در سامانه غزال، تا 70 درصد هزینه‌ها را از صندوق به طور بلاعوض دریافت کنند. شایان ذکر است همزمان امکان بهره‌مندی از خدمت «حضور مستقل در نمایشگاه خارجی» و «حضور در پاویون» وجود ندارد.