اعزام هیات تجاری و فناوری شرکتهای دانشبنیان به نمایشگاه بینالمللی مهندسی و فناوری (IETF) هند
صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف کمک به بینالمللیشدن و توسعه صادرات شرکتهای دانشبنیان، یک هیات تجاری و فناوری متشکل از نمایندگان این شرکتها را به «بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی مهندسی و فناوری (IETF)» در دهلی هند اعزام میکند.
درباره نمایشگاه
نمایشگاه بینالمللی مهندسی و فناوری هند (IETF)، از سال 1975 برگزار میشود. سال گذشته 20 هزار بازدیدکننده از محصولات و آخرین دستاوردهای 400 شرکت از 45 کشور بازدید کردند. این نمایشگاه حوزههای زیر را شامل میشود:
|
|
علاقمندان میتوانند اطلاعات تکمیلی را از وبسایت این نمایشگاه دریافت کنند.
محل برگزاری
این نمایشگاه در مرکز نمایشگاههای بینالمللی هند موسوم به «پارگاتیمیدان» واقع در دهلی برگزار میشود. (برای مشاهده نقشه اینجا کلیک کنید)
زمانبندی نمایشگاه
این نمایشگاه از 20 تا 22 فوریه 2025، مقارن با 2 تا 4 اسفند 1403 برگزار میشود.
برنامه زمانی سفر
با توجه به زمانبندی نمایشگاه، برنامههای شرکتهای دانشبنیان به شرح زیر است. یادآوری میشود که ممکن است این برنامه با توجه به شرایط، کمی دستخوش تغییر شود. هر گونه تغییر در این برنامه، از طریق کارگزار به ثبتنامشدگان اطلاعرسانی خواهد شد.
-
بازدید از نمایشگاه
-
حضور در نشست تجاری با مشتریان و شرکای بالقوه که پیشتر شناسایی و انتخاب میشوند
-
بازدیدهای میدانی و سایر ملاقاتهای تجاری
-
زمان | برنامه |
30 بهمن (18 فوریه) | پرواز مستقیم از تهران به دهلی |
1 اسفند (19 فوریه) | برگزاری نشستهای تجاری |
2 اسفند (20 فوریه) | شرکت در افتتاحیه نمایشگاه و بازدید |
3 اسفند (21 فوریه) | ادامه نشستهای تجاری و بازدیدهای میدانی |
4 اسفند (22 فوریه) | پرواز از دهلی به تهران |
درباره نشستهای تجاری
شرکتهای دانشبنیانی که درخواست حضور در این هیات تجاری را در سامانه غزال ثبت کنند، با شاخصهای زیر مورد بررسی قرار میگیرند:
-
فروش سال گذشته کمتر از 100 میلیارد تومان
-
داشتن محصولات رقابتی، متناسب با حوزههای تخصصی هیات تجاری
-
داشتن کاتالوگ یا بروشور انگلیسی محصولات
-
دارابودن وبسایت انگلیسی
-
داشتن مدیر مربوط به حوزه فروش یا صادرات، مسلط به زبان انگلیسی
-
داشتن تجربه فروش داخلی و صادرات
پس از انتخاب شرکتهای دانشبنیان از سوی صندوق، کارگزار اطلاعات تکمیلی (به ویژه اطلاعات محصول و کاتالوگها) را از این شرکتهای دانشبنیان دریافت کرده و تلاش میکند به ازای هر شرکت دانشبنیان، حداقل 3 مشتری بالقوه در هند شناسایی کند. بنابراین شرکتهای دانشبنیان علاوه بر حضور در نشستهای گروهی، دست کم در 3 نشست مستقل و اختصاصی با مشتری بالقوه خود نیز شرکت خواهند کرد.
پس از شناسایی و ارزیابی مشتریان هر شرکت دانشبنیان و تبادل کاتالوگهای طرفین، کارگزار تلاش میکند پیش از اعزام هیات تجاری، جلسات مجازی (آنلاین) بین هر شرکت دانشبنیان و مشتریان بالقوه وی در هند برگزار نماید. هدف از برگزاری این جلسات، افزایش اثربخشی اعزام هیات تجاری به هند است.
همچنین کارگزار پیش از اعزام هیات تجاری، اطلاعات مختصری از ظرفیتهای بازار هند، قوانین و مقررات هند، ممنوعیتهای صادرات به هند، تعرفههای گمرکی، مدارک و مستندات مورد نیاز برای فرآیند صادرات و امثال آن را در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار خواهد داد.
در تمام فرآیند (پیش و حین اعزام هیات تجاری) کارگزار به شرکتهای دانشبنیان کمک خواهد کرد تا در صورت فراهمبودن شرایط، سیاست صادراتی خود به بازار هند را انتخاب کنند:
-
صادرات محصول نهایی
-
مونتاژ محصول در هند
-
جذب سرمایه در هند
-
فروش محصول در بازار هند در قبال تامین مواد اولیه
-
یا ...
هزینههای حضور در این برنامه
هزینههای هر شرکت دانشبنیان در این هیات تجاری و فناوری، مجموعاً 2200 دلار است که موارد زیر را در بر میگیرد:
-
تناظریابی و برگزاری نشست تجاری
-
رفت و برگشت (بلیت) برای یک نفر از هر شرکت و ویزا
-
اسکان برای 3 شب اقامت در هتل 5 ستاره Le Meridien Gurgaon, Delhi NCR اتاق دبل
-
ترانسفر (از فرودگاه به هتل، نمایشگاه و دیدارها و بالعکس)
-
3 نفر مترجم (در صورت مشارکت 15 شرکت)
از 2200 دلار هزینه کل هر شرکت دانشبنیان در این برنامه، صندوق نوآوری و شکوفایی 1400 دلار را به طور بلاعوض میپردازد و پرداخت 800 دلار باقیمانده، برعهده شرکت دانشبنیان متقاضی حضور در برنامه است که باید به طور مستقیم به کارگزار پرداخت شود.
یادآوریهای مهم
در صورتی که شرکتهای دانشبنیان، قصد اعزام بیش از یک نماینده را داشته باشند، باید هزینه مازاد را متقبل شوند و صندوق از این بابت مسؤولیتی ندارد.
ثبت درخواست
سامانه غزال (Ghazal.inif.ir) > توانمندسازی و کمک > توسعه بازار > اعزام هیات تجاری و فناوری شرکتهای دانشبنیان به نمایشگاه بینالمللی مهندسی و فناوری (IETF)
کارگزار پاویون
کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی برای اعزام این هیات تجاری، شرکت «پارس رستاک» است. در صورت تمایل میتوانید از طریق شمارههای 09013388683 و 5-02188540252 با این شرکت تماس بگیرید.
امیدواریم حضور در این رویداد در توسعه همکاریهای بینالمللی شما مفید واقع شود. در صورت نیاز، مدیریت توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پاسخگوی سوالات شما خواهد بود. (02142170601)
سوالات متداول
1) چه شرکتهایی میتوانند در این هیات تجاری شرکت کنند؟
تنها شرکتهای دانشبنیان میتوانند در این هیات تجاری شرکت کنند.
2) کدام شرکتهای دانشبنیان میتوانند در این هیات تجاری شرکت کنند؟
شرکتهای دانشبنیان علاقمند، از «نوپا» تا «فناور» و «نوآور» که فروش سال گذشته آنها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد، میتوانند برای حضور در این هیات تجاری ثبت نام کنند. البته شرکتهای متقاضی پس از ثبت درخواست، با معیارهایی مانند سوابق همکاریهای بینالمللی، تناسب محصول با محورهای نمایشگاه و مانند آن مورد ارزیابی قرار میگیرند.
3) فرایند حضور شرکتهای دانشبنیان در این هیات تجاری چگونه است؟
شرکتهای دانشبنیان علاقمند باید با مراجعه به سامانه غزال، برای حضور در این هیات تجاری ثبتنام کنند. صندوق درخواست شرکتها را ارزیابی کرده و سپس اسامی شرکتهای منتخب به آنان اعلام خواهد شد. تنها در صورتی حضور شرکت دانشبنیان در این هیات تجاری قطعی خواهد شد که سهم خود از هزینهها را در موعد مقرر به کارگزار پرداخت نماید.