ناشر منبع

null ارائه دستاوردهای 10 شرکت دانش‌بنیان ایرانی در نمایشگاه هوش ‌مصنوعی امارات با حمایت صندوق نوآوری
10:00

ارائه دستاوردهای 10 شرکت دانش‌بنیان ایرانی در نمایشگاه هوش ‌مصنوعی امارات با حمایت صندوق نوآوری

پاویون شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در نمایشگاه هوش ‌مصنوعی امارات متحده عربی از امروز سه‌شنبه 16 بهمن ماه 1403 با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی بر پا شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نمایشگاه «هوش‌ مصنوعی؛ همه چیز» (AI Everything) امارات متحده عربی که به نمایش آخرین فناوری‌ها، نوآوری‌ها و کاربردهای هوش‌مصنوعی در صنایع مختلف می‌پردازد، از تاریخ 16 تا 18 بهمن ماه 1403 در شهر دبی برگزار می‌شود.

در پاویون اختصاصی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شده است، 10 شرکت‌ دانش‌بنیان ایرانی به عرضه محصولات و نمایش توانمندی‌های صادراتی خود در حوزه هوش مصنوعی ‌می‌پردازند.

اسامی شرکت‌های دانش‌بنیانی که در این پاویون به نمایش درآمده است، به این شرح است:

واقعیت ترکیبی ارس 

این شرکت دانش‌بنیان، از مجموعه شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری تبریز محصولی با فناوری پیشرفته (High Tech) با نام سیمولوتور آموزشی احیای قلبی و ریوی را برای نخستین‌ بار در سطح کشور و دنیا تولید کرده است.

سامانه‌های رهگیری یکپارچه راهبر سریر 

شرکت سامانه‌های رهگیری یکپارچه راهبر سریر در حوزه حمایت از ایده‌ها و کسب و کارهای نوپا (استارت‌آپ‌ها)  فعال است.

پرتوتک سامانه 

این شرکت دانش‌بنیان در سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرده است. پرتوتک سامانه با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و مجرب در زمینه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، در عرصه ورود فناوری و تکنولوژی‌های برتر به داخل کشور گام‌های موثری برداشته و توانسته خود را به عنوان یکی از پیشگامان و مدعیان این عرصه معرفی کند.

رباتیک اتوماسیون و هوش مصنوعی نوژان

شرکت نوژان در سال ۱۳۹۳ به همت جمعی از اساتید و فارغ التحصیلان دانشکده فنی دانشگاه تهران و با تکیه بر بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت‌های پژوهشی تاسیس شده است. از جمله مهمترین اهداف این شرکت توسعه دانش بومی و به کارگیری آن در امر تولید است.

نویدآوران ویستا تام (توتال ناو)

این شرکت دانش بنیان از سال 1385 به صورت عملیاتی و با بهره‌وری بالا توانسته به صدها شرکت تجاری خدمات ارائه کند. نویدآوران در سال 1392 نام تجاری «توتال» را برای خود برگزید. توتال به علت طراحی همه‌جانبه و تکنولوژی به‌کار رفته در آن، به راحتی با سایر نرم افزارهای قدیمی ارتباط پیدا می‌کند.

پردازش تصویر کمان

این شرکت دانش‌بنیان در سال 1390 با یک جمع کوچک فنی ولی با تجربه طراحی و توسعه محصولات کارآمد در حوزه پایش تصویر را سرلوحه کار خود قرار داده است. چشم‌انداز این شرکت، توانمند‌سازی مشتریان در رفع چالش‌ها و مشکلات آنان بوده است. ارائه اولین محصول یعنی مدیریت تصاویر شیردال در بازار و نصب هزاران نسخه از آن، گامی اساسی در توسعه بازار و پیشرفت این صنعت در کشور بوده است.

هوشمند آرنا سورین

این شرکت به عنوان تامین کننده تجهیزات و ارائه دهنده راهکارهای حرفه‌ای برای رفع نیازهای متفاوت از جمله رایانش ابری، ابر اختصاصی، پردازش سریع، سوپر کامپیوترهای قدرتمند، هوش مصنوعی و استوریج‌های حرفه‌ای با بیش از 15 سال سابقه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات شناخته شده است. 

دیده‌بان توسعه پایدار

گروه مهندسی شرکت دیده‌بان توسعه پایدار (ZimaSciences) در سال ١٣٩٣ تاسیس شده است. این شرکت در پارک علم و فناوری استان یزد مستقر است. اهداف اصلی این گروه پیشرفت علمی با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات نوین در علوم محیطی و حرکت در راستای بهبود محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار است.

واقعیت مطلوب پارس

شرکت دانش‌بنیان واقعیت مطلوب پارس (تحت برند Alpha Reality) در راستای آخرین فناوری‌های روز دنیا مانند هوش مصنوعی و پردازش تصویر فعال است. تعدادی از پلتفرم‌های این شرکت عبارتند از نرم افزار تشخیص چهره، سامانه احراز هویت مبتنی بر هوش مصنوعی و سامانه مسیریابی داخلی در فضای سرپوشیده مبتنی بر بینایی ماشین.

مانا افراز خاور

فعالیت اصلی این شرکت، واقعیت مجازی (VR) است. نوآوری، مشتری‌مداری و ارائه خدمات پس از فروش مناسب در حداقل زمان ممکن، عواملی هستند که پیوند مستحکمی بین مشتریان و این شرکت برقرار کرده که حاصل تلاش متخصصین این شرکت است. 

ارسال ایمیل