ناشر منبع

null فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرح «دستیابی به دانش فنی الکترود باتری لیتیوم‌یون»
08:00
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به پیشنهاد یک تیم پژوهشی منتشر شد؛

فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرح «دستیابی به دانش فنی الکترود باتری لیتیوم‌یون»

دویست‌وسومین فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرحی با عنوان «دستیابی به دانش فنی الکترود باتری لیتیوم‌یون مجهز به نانولوله‌های عمودی و نانوذرات شبه الماسی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به پیشنهاد یک تیم پژوهشی از پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، افزایش چگالی انرژی در باتری‌های لیتیوم‌یون به ویژه در صنعت خودروهای برقی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به معنای ذخیره‌سازی بیشتر انرژی در حجم و وزن کمتر است که به طور مستقیم بر عملکرد و قابلیت پیمایش خودروهای برقی تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، افزایش چگالی انرژی منجر به کاهش وزن باتری‌ها می‌شود که خود به بهبود کارایی و کاهش مصرف انرژی خودرو کمک می‌کند. این ویژگی‌ها به تولید باتری‌های کوچک‌تر و سبک‌تر منجر شده که فضای بیشتری را در طراحی خودرو فراهم می‌کند. افزایش چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم‌یون به روش رسوب‌دهی شیمیایی بخار به کمک پلاسما (PECVD) یکی از روش‌های نوین و مؤثر برای بهبود عملکرد این باتری‌ها است.

رشد کنترل شده نانولوله‌های کربنی عمودی به افزایش سطح تماس با الکترولیت و در نتیجه افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی منجر می‌شود. علاوه بر این، کاهش وزن و حجم، افزایش طول عمر و پایداری حرارتی باتری از دیگر مزایای رشد نانولوله‌های کربنی عمودی روی الکترود باتری لیتیوم‌یون است. هدف از این طرح دستیابی به دانش فنی الکترود باتری لیتیوم‌یون تا ابعاد ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌متر مجهز به نانولوله‌های عمودی رشد یافته و نانوذرات شبه الماسی به روش (PECVD) است به طوری که منجر به بهبود چگالی انرژی باتری لیتیوم یون حدود ۳۰ درصد و افزایش ظرفیت دشارژ باتری تا حدود ۱۵,۰۰۰ میلی آمپر ساعت بر گرم شود.

اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان پژوهشی و ارائه درخواست تنها برای شرکت‌ها و شتابدهنده‌های دانش‌بنیان مجاز است. درخواستی که بیشترین تناسب را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب و به عنوان «مشارکت‌کننده» برای مذاکرات تکمیلی به هسته پژوهشی متقاضی معرفی خواهد شد.

متقاضیان تا روز چهارشنبه 29 اسفند ۱۴۰۳ فرصت دارند پروپوزال و پیشنهاد‌های خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال و  جهت ارتباط با کارگزاری با شماره‌های 021-66539734 66533864 021-تماس حاصل کنند.


 

ارسال ایمیل