Foodsecurity
رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه غلات، آرد و آنزیمهای صنایع غذایی برگزار میشود
چهلوششمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه غلات، آرد و آنزیمهای صایع غذایی به منظور سرمایهگذاری جسورانه با مشارکت سایر سرمایهگذاران و ارائه استارتآپهای فعال در این حوزه به سرمایهگذاران خطرپذیر برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این رویداد در تیرماه سال 1402 برگزار میشود و علاقمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09141970065 تماس بگیرند.
محورهای این رویداد ماشینآلات و تجهیزات کشاورزی و فرآوری، فرآوری غلات، آرد و نان، مخمرها و آنزیمهای آرد و مواد غذایی، فرآوردههای حوزۀ آرد و نان، انبارداری غلات و اتوماسیون کارخانجات آرد خواهد بود.
بر اساس برنامهریزیهای صندوق نوآوری، چهلوششمین رویداد دوشنبههای استارتآپی علاوه بر سرمایهگذاری بر طرحهای مستعد که دارای نمونه اولیه باشند اهدافی چون تسهیل ارتباطات با اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتحادیهها را دنبال میکند. امکان در اختیار گذاشتن امکانات جهت راهاندازی طرحها، تجاریسازی، برندسازی و همچنین توسعه بازار فروش از دیگر برنامههای صندوق نوآوری برای استارتآپهای حاضر در این رویداد خواهد بود.
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از سال 1398 در راستای مأموریت خود مبنی بر تأمین مالی توسعه فناوری و به ویژه فناوریهای پیشرفته و اولویتدار، در قالب برنامه «همسرمایهگذاری» با صندوقهای پژوهش و فناوری، سرمایهگذاری جسورانه در استارتآپها و طرحهای سرمایهپذیر را آغاز کرده است.
رویداد «دوشنبههای استارتآپی» یک رویداد همسرمایهگذاری است که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود. در این رویداد تمام کسانی که دارای طرح سرمایهپذیر هستند، طرح و مدل کسب وکار خود را به عاملان سرمایهگذاری صندوق نوآوری معرفی میکنند و در صورتی که یکی از عاملان سرمایهگذاری صندوق پس از ارزیابی و تأیید طرح و مدل کسبوکار، تصمیم به سرمایهگذاری جسورانه روی آن طرح بگیرد، صندوق نوآوری و شکوفایی تا 80 درصد سرمایه جسورانه مورد نیاز آن استارتآپ یا طرح سرمایهپذیر را تأمین میکند.
ثبت نام در رویداد(کلیک کنید)