اعزام هیات تجاری و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان به فنلاند

باسمه تعالی

 

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار می‌کند

اعزام هیات تجاری و فناوری شرکت های دانش بنیان به فنلاند 

رویداد بین المللی اسلاش (slush)

 
 

 
 

صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف کمک به بین‌المللی‌شدن و توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان، یک هیات تجاری و فناوری متشکل از نمایندگان این شرکت‌ها را به رویداد بین‌المللی «اسلاش» در شهر هلسینکی فنلاند اعزام می‌کند.

درباره اسلاش

اسلاش یک رویداد بین‌المللی در زمینه کارآفرینی استارت‌آپی است که هرساله در ماه نوامبر در شهر هلسینکی و در فضایی در حدود ۱۰ هزار متر مربع در 4 استیج با فضا‌سازی متفاوت برگزار می‌شود. بزرگان حوزه فناوری از جمله مدیران «فورچون 500» به هلسینکی می‌روند تا با استارت‌آپ‌ها و ایده‌های جدید آشنا شوند و روی جذاب‌ترین استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های اسلاش، رقابت «اسلاش 100» است. در این رویداد از میان متقاضیان، 100 شرکت‌کننده برای رقابت انتخاب می‌شوند. هر شرکت‌کننده 3 دقیقه فرصت دارد تا ایده خود را در مقابل سرمایه‌گذاران و داوران ارائه کند و 5 دقیقه به پرسش‌های آن‌ها پاسخ دهد. این رقابت در چند مرحله فشرده ظرف 2 روز برگزار می‌شود و رقابت نهایی، بعد از ظهر روز دوم بین 4 فینالیست اتفاق خواهد افتاد.

علاقمندان می‌توانند اطلاعات تکمیلی درباره «اسلاش» را از وب‌سایت این رویداد دریافت کنند.

 

 

موقعیت محل برگزاری رویداد

رویداد اسلاش در مرکز نمایشگاهی و همایش‌های هلسینکی (Messukeskus Helsinki)، در فاصله اندکی از مرکز شهر برگزار می‌شود. (برای مشاهده نقشه اینجا کلیک کنید)

 

 

 

زمانبندی رویداد


این رویداد از 21 تا 22 نوامبر 2024، مقارن با 30 آبان‌ماه تا 1 آذر‌ماه 1403 برگزار می‌شود.

 

برنامه زمانی سفر

با توجه به زمان‌بندی رویداد، برنامه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان به شرح زیر است. یادآوری می‌شود که ممکن است این برنامه با توجه به شرایط، کمی دستخوش تغییر شود. هر گونه تغییر در این برنامه، از طریق کارگزار به ثبت‌نام‌شدگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

  • حضور در رودیدادهای جانبی اسلاش

  • برگزاری نشست گروهی جهت بررسی اکوسیستم نوآوری فنلاند

  • بازدید از مراکز نوآوری فنلاند

  • بازدید از مراکز نوآوری سایر کشورهای حوزه شنگن‌ (در صورت امکان و وابسته به مدت ویزا)

 

هزینه های حضور در این برنامه 

هزینه‌های هر شرکت دانش‌بنیان در این هیات تجاری و فناوری، مجموعاً 119 میلیون تومان است که موارد زیر را در بر می‌گیرد:

  • رفت و برگشت (بلیت) برای یک نفر از هر شرکت و ویزا

  • اسکان برای 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki اتاق دبل

  • ترانسفر (از فرودگاه به هتل و بالعکس، و از هتل به رویداد و بالعکس)

از 119 میلیون تومان هزینه کل هر شرکت دانش‌بنیان در این برنامه، صندوق نوآوری و شکوفایی 79 میلیون تومان را به طور بلاعوض می‌پردازد و پرداخت 40 میلیون تومان باقیمانده، برعهده شرکت دانش‌بنیان متقاضی حضور در برنامه است که باید به طور مستقیم به کارگزار پرداخت شود.

 

یادآوری‌های مهم:

در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان، قصد اعزام بیش از یک نماینده را داشته باشند، باید هزینه مازاد را متقبل شوند و صندوق از این بابت مسؤولیتی ندارد.

ثبت درخواست

سامانه غزال (Ghazal.inif.ir) > توانمندسازی و کمک > توسعه بازار > اعزام هیات تجاری و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان به رویداد اسلاش فنلاند، هلسینکی (Slush)

ساعت و تاریخ پرواز

رفت شرکت‌ها از تهران به استانبول و استانبول به هلسینکی با پرواز «پگاسوز» از فرودگاه امام خمینی ساعت 06:15 مورخ 19 نوامبر مقارن با 29 آبان 1403 و زمان تقریبی رسیدن به هلسینکی ساعت 13:25 به وقت محلی خواهد بود. برگشت شرکت‌ها از هلسینکی به استانبول و استانبول به تهران با پرواز «پگاسوز» ساعت 14:30 مورخ 24 نوامبر مقارن با 4 آذر و و زمان تقریبی رسیدن به تهران ساعت 1:55 خواهد بود.

 

کارگزار پاویون

کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی برای اعزام این هیات تجاری، شرکت «پارس رستاک» است. در صورت تمایل می‌توانید از طریق شماره‌های 88540252-5  با این شرکت تماس بگیرید.

امیدواریم حضور در این رویداد در توسعه همکاری‌های بین‌المللی شما مفید واقع شود. در صورت نیاز، مدیریت توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پاسخگوی سوالات شما خواهد بود. (02142170601)

 

سوالات متداول

1) چه شرکت‌هایی می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

تنها شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند.

 

2) کدام شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این پاویون شرکت کنند؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند، از «نوپا» تا «فناور» و «نوآور» که فروش سال گذشته آن‌ها مطابق اظهارنامه رسمی کمتر از 100 میلیارد تومان باشد، می‌توانند برای حضور در این پاویون ثبت نام کنند. البته شرکت‌های متقاضی پس از ثبت درخواست، با معیارهایی مانند سابقه صادرات، تناسب محصول با محورهای نمایشگاه و مانند آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

 

3) فرایند حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این پاویون چگونه است؟

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقمند باید با مراجعه به سامانه غزال، برای حضور در این پاویون ثبت‌نام کنند. صندوق درخواست شرکت‌ها را ارزیابی کرده و سپس اسامی شرکت‌های منتخب به آنان اعلام خواهد شد. تنها در صورتی حضور شرکت‌ دانش‌بنیان در پاویون قطعی خواهد شد که سهم خود از هزینه‌ها را در موعد مقرر به کارگزار پرداخت نماید.