ناشر منبع

null ارائه ایده‌های 9 استارت‌آپ در بیستمین رویداد پیوند با موضوع «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»
12:30
به همت صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گرفت؛

ارائه ایده‌های 9 استارت‌آپ در بیستمین رویداد پیوند با موضوع «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»

بیستمین رویداد پیوند با موضوع «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان» به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری کارخانه نوآوری آمپر صبح امروز دوشنبه 28 آبان 1403 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این رویداد با حضور دکتر مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیران عامل 9 شرکت استارت‌آپ و همچنین مدیران برخی شتاب‌دهنده‌های دانش بنیان در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

در این رویداد دکتر مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در سخنانی با اعلام اینکه صندوق نوآوری به واسطه حمایت از شرکت‌های ‌بنیان ایجاد شده است، بیان کرد: در سال 1389 قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مصوب شد که طبق ماده 5 آن یک نهاد تخصصی مالی برای تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تجاری‌سازی دستاوردهایشان پیش‌بینی شد که این ماده منجر به شکل‌گیری، تدوین اساسنامه و تامین سرمایه اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری شد. قانون جهش تولید نیز که مکمل قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است، در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد که به واسطه آن برخی کارکردها و قابلیت‌ها به صندوق نوآوری اضافه شد.

بغدادی با اشاره به خدمات متنوع صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان افزود: به واسطه کارکرد و رسالت صندوق نوآوری مخاطب اصلی ۷۹ خدمات صندوق که در چهار دسته تسهیلات، توانمندسازی، ضمانتنامه و هم سرمایه گذاری ارائه شده است شرکت‌های دانش‌بنیان هستند. 

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش استارت‌آپ‌ها در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور خاطرنشان کرد: امروزه بخش بزرگی از اکوسیستم نوآوری کشور را استارت‌آپ‌ها و مجموعه‌های فناوری تشکیل می‌دهند که در پارک‌های علم و فناوری مستقر‌ هستند. در صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش بر این بوده که انواع خدمات و تسهیلات در فرآیند توسعه اکوسیستم را به بقیه اجزای زیست‌بوم نوآوری کشور جهت بهره‌مندی آنها از این خدمات مالی نیز تسری دهیم.

به گفته وی 79 خدمت صندوق نوآوری و شکوفایی به گونه‌ای طراحی شده که تمام چرخه عمر یک شرکت از دوره جنینی یک ایده تا دوران بلوغ آن و ایجاد کسب و کار را تحت پوشش قرار دهد. 

بغدادی با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی پس از یک دهه فعالیت توانسته بیش از ۷۰ همت انواع خدمات مالی را به اکوسیستم نوآوری کشور ارائه کند، خاطرنشان کرد: البته منابع مالی و سرمایه ثبتی صندوق در این سال‌ها محدود بوده است اما در عین حال توانسته در خدمت‌رسانی و ارائه تسهیلات جهش محسوسی داشته باشد که عمدتا از طریق تقویت نهادهای مالی بخش خصوصی در اکوسیستم نوآوری ایجاد شده است.

به گفته وی، صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با ارائه ۸ بسته به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت که متناسب با سطح، جایگاه و نیازهایشان در این بسته‌های حمایتی جانمایی شدند که بتوان شفاف‌تر به آنها خدمات‌رسانی کرد.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با تشریج جزئیات بسته «رویش» که به حمایت از شتابدهنده‌های دانش بنیان می‌پردازد، گفت: این بسته به صورت غیرمستقیم به حوزه غیر دانش‌بنیان خدمات‌رسانی می‌کند. هم‌سرمایه‌گذاری، اعطای خط اعتباری و جعاله‌ها ابزارهایی هستند که به صندوق‌های خطرپذیر و شرکت‌های VC  که در خدمت اکوسیستم نوآوری هستند، ارائه می‌کنند. صندوق نوآوری به ازای هر طرح تا یک میلیارد تومان می‌تواند در کنار شتابدهنده‌ها بایستد.

به گفته وی، در بسته حمایتی رویش، برای تقویت شتابدهنده‌های دانش‌بنیان که بتوانند به استارت‌آپ‌ها و کسب و کارها کمک کنند، تسهیلاتی را در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه بذری پیش‌بینی کردیم. در حال حاضر تا سطح دو میلیارد تومان در قراردادهای شتابدهی به شتابدهنده‌ها تسهیلات اعطا می‌کنیم. همچنین تلاش کردیم که ودیعه رهنشان را نیز تا سقف 3 میلیارد تومان تامین کنیم. 

بغدادی در ادامه با اشاره به خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: در ارائه این نوع خدمت، سعی شده خدمات بلاعوضی در قالب تجاری‌سازی، تامین فضاها، خدمات آموزش، مشاوره، اخذ استانداردها، حضور در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی و نیز رویدادهایی مانند همین رویداد پیوند ارائه شود.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در بحث گرنت یا کمک هزینه تحقیق و توسعه نیز برای تامین هزینه‌های مورد نیاز هسته‌های فناوری که در شتاب‌دهنده‌ها حضور دارند، می‌توانیم سالیانه پنج گرنت به شتاب‌دهنده‌ها پرداخت کنیم.

وی با اشاره به اهداف صندوق نوآوری و شکوفایی در برگزاری رویدادهایی نظیر «پیوند» تصریح کرد: رویداد پیوند و دوشنبه‌های استارت‌آپی با هدف شناسایی استارت‌آپ‌ها و هسته‌های فناور و معرفی آنها به شتاب‌دهنده‌ها و سایر سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه اکوسیستم نوآوری برگزار می‌شود. 

بغدادی در پایان افزود: در رویداد بیستم «پیوند»، با انتشار فراخون پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان، 27 تیم استارت‌آپی شناسایی شدند که بعد از غربالگری 23 تیم انتخاب و در نهایت 9 تیم نهایی شدند و امروز ایده‌هایشان را برای شتابدهنده‌ها و سرمایه‌گذاران ارائه می‌کنند. 

گفتنی است در بیستمین رویداد پیوند با موضوع «پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان»، استارت‌آپ‌های «سرطانو» با طرح: پلتفرم مراقبت بیماران سرطانی، استارت‌آپ «درمون» با طرح: پلتفرم تشخیص زودهنگام سرطان، استارت‌آپ «پرتوین» با طرح: مکانیسم رهش دارو، استارت‌آپ « HOP» با طرح: مکانیسم رهش دارو، استارت‌آپ «V-health» با طرح: کیت تشخیص اسیدیته واژن، استارت‌آپ «آزمایار» با طرح: اپلیکیشن درمان زودهنگام سرطان، استارت‌آپ «Bit to Bit» با طرح تولید پروتزهای دوشاخه عروق، استارت‌آپ «IHCYNC» با طرح: بهینه‌سازی و ارتقای خدمات تشخیصی سرطان، استارت‌آپ «BRAIN REPORTER» با طرح: سامانه تشخیص سرطان مبتنی بر هوش مصنوعی، ایده و طرح‌های خود را به شتاب‌دهنده‌‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر حاضر در رویداد ارائه کردند.
 

ارسال ایمیل