ناشر منبع

null تقاضای سرمایه‌گذاری 9.5 میلیارد تومانی در رویداد جذب سرمایه در حوزه ICT و IT
10:29

تقاضای سرمایه‌گذاری 9.5 میلیارد تومانی در رویداد جذب سرمایه در حوزه ICT و IT

سومین رویداد جذب سرمایه Demo day در حوزه ICT و IT با هدف جذب سرمایه در اکوسیستم نوآوری و فناوری برگزار شد. این رویداد میزبان 6 استارت‌آپ حوزه ICT و IT به‌صورت حضوری و آنلاین بود که ایده و توانمندی‌های خود را برای سرمایه‌گذاران خطرپذیر تشریح کردند.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، رویداد آنلاین جذب سرمایه در حوزه ICT و IT صبح امروز دوشنبه 9 تیرماه به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این رویداد دکتر علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امکان جذب سرمایه از طرح‌های فناورانه استارت‌آپ‌ها وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به دستاوردهایی که در این رویدادها به دست آمده، این فضا فرصت مناسبی برای استارت‌آپ‌ها است؛ از این رو از تیم‌های فناور درخواست می‌شود که مشارکت در این رویدادها را جدی بگیرند چرا که احتمال جذب سرمایه‌گذار در طرح‌های آنها بالا است. معضل اصلی اکوسیستم نوآوری، پول و تامین مالی نیست، با این حال صندوق نوآوری در صورت ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی، آمادگی لازم را برای حمایت حداکثری از فناوران جوان دارد.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: از اهداف و مزیت‌های اصلی این رویداد آمادگی همراهی و کمک صندوق نوآوری و شکوفایی به سرمایه گذاران و استارت‌آپ‌ها و با ضرایب ۴ برابری خواهد بود، به طورکلی این موضوع به جذب منابع مالی استارت‌آپ‌ها کمک می‌کند .این موضوع می‌تواند فرصت مناسبی برای استارت‌آپ‌ها و سرمایه گذاران باشد تا به اهداف خود برسند.
وی در پایان در مورد نتایج حاصل از برگزاری این رویدادها به افزایش آمار سرمایه گذاری در استارت‌آپ‌های ارائه شده در رویدادهای گذشته اشاره کرد و گفت: طی دو رویداد گذشته از ۱۲ تیم استارت‌آپی، ۶ تیم تقریبا در فرآیند جذب سرمایه و مذاکره هستند و خوشبختانه میزان آمار جذب سرمایه‌گذاری ۵۰ درصد بوده است. صندوق نوآوری نیز تلاش می‌کند که در دوره حیاتی چرخه عمر استارت‌آپ‌ها در سود و زیان و ریسک‌ آنها شریک شود تا این تیم‌ها به سرعت بتوانند فرآیندهای تولید محصول خود را طی کنند.
در ادامه این رویداد 6 استارت‌آپ حوزه ICT و IT ویژگی‌های محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایه‌گذاری خود را به سرمایه‌گذاران حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.
اولین استارت‌آپ، استارت‌آپ «بهروپ» بود که ضمن تشریح ویژگی‌های سامانه مدیریت پسماند، نیاز سرمایه‌گذاری خود را در این بخش ارائه کرد. از جمله ویژگی‌های سامانه و استارت‌آپ بهروب می‌توان به رشد سریع به دلیل عدم وابستگی به لجستیک، ایجاد همزیستی و همکاری با پیمانکار هر شهر، استفاده شهروندان از اقامتگاه گردشگری، پرداخت‌های متنوع نقدی یا اعتباری و استفاده از خدمات فروشگاهی از طریق کیف پول اشاره کرد.
سرمایه مورد نیاز این استارت‌آپ برای سامانه مدیریت پسماند ۱.۶ میلیارد تومان برای بحث بازاریابی، پرداخت حقوق و ۳۰ درصد عملیاتی کار است. طی گذشت ۱۰ روز از فعالیت این استارت‌آپ، ۳۰۳ مشترک به سامانه متصل شده‌اند و از این تعداد ۱۱۰ مشترک اقدام به جمع‌آوری زباله کرده‌اند.
استارت‌آپ «ست پلت» نیز استارت آپ دیگری بود که ویژگی‌های پلتفرم خود را در زمینه افزایش بهره‌وری مزارع تشریح و نیاز سرمایه‌گذاری‌اش را در این بخش ارائه کرد. این محصول برای ارائه تحلیل‌های ماهواره‌ای برای رونق بخش کشاورزی طراحی شده است. مدل کسب و کار این استارت‌آپ، فروش حق اشتراک ۴ هزار تومانی برای هر هکتار و سالانه ۳۰ هزار تومان و عقد قرارداد با شرکت‌ها و زمین‌داران بزرگ است.
میزان سرمایه مورد درخواست این استارت‌آپ، یک میلیارد و ۹۵۰ تومان برای بازاریابی و تامین نیروی انسانی فنی و اجرایی اعلام شده است. مزیت رقابتی این پلتفرم نسبت به نمونه‌های داخلی، قابلیت شخصی‌سازی خدمات و آنالیز کل کشور و ارائه گزارش به کشاورز و زمین‌دار در کمتر از یک دقیقه است.
استارت‌آپ «داروچی» استارت آپ دیگری بود که ضمن تشریح ویژگی‌های این محصول به صورت وبیناری از یزد، نیاز سرمایه‌گذاری‌ خود را ۷۰۰ میلیون تومان برای سامانه هوشمند یادآوری زمان مصرف دارو اعلام کرد.
خدمات این سامانه علاوه بر یادآوری مصرف دارو، همکاری با داروخانه‌ها، خدمات دیابت هوشمند و مشاوره دارویی است. ۵۰ درصد سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ برای توسعه محصول، ۲۵ درصد برای توسعه بازار و ۲۵ درصد نیز برای هزینه‌های جاری صرف خواهد شد. میزان نصب اپلیکیشن داروچی از اواخر سال گذشته تاکنون ۱۲۰۰ نصب بوده که از این تعداد ۹۵۰ کاربر از آن استفاده کرده و در آن فعال هستند.
استارت‌آپ «بیگ پرو» استارت‌آپ دیگری بود که در رویداد جذب سرمایه حوزهICT و IT، ضمن تشریح ویژگی‌های این سامانه، تقاضای سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیون تومانی برای سامانه تحلیل داده‌های حجیم را اعلام کرد. خدمات سامانه تحت وب «بیگ پرو» برای تحلیل داده و مدل‌سازی، هوش مصنوعی، واسط‌های نرم‌افزاری و عارضه‌یابی و ارزیابی ارائه شده است و این استارت‌آپ در زمینه ساده‌سازی ابزارهای علم داده و آینده‌پژوهی فعالیت می‌کند.
مشتریان این سامانه، پژوهشگران، مراکز پژوهشی، شرکت‌های نرم‌افزاری، کسب و کارهای کوچک و سازمان‌های دولتی هستند. ۱۵۰ میلیون تومان سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی این محصول را شتاب دهنده تامین خواهد کرد و ۶۰۰ میلیون دیگر از منابع دیگر تقاضا شد. این سرمایه صرف تبلیغات، حقوق کارکنان، هزینه‌های جاری و هزینه‌های راه‌اندازی خواهد شد.
استارت‌آپ بعدی «مایکو» بود که نیازهای سرمایه گذاری خود را در رویداد جذب سرمایه حوزه ICT و IT ارائه کرد. خدماتی که استارت‌آپ مایکو با اپلیکیشن «دکتر مایکو» ارائه می‌کند در زمینه تسهیل ارتباط بین پزشک و بیمار، ایجاد قدرت انتخاب پزشک برای بیماران و تجزیه و تحلیل کلان داده‌های سلامت است.
سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ برای سه سال آتی ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام شده است و سهم دکتر مایکو از بازار ۲.۵ درصد خواهد بود. مشتریان این اپلیکیشن پزشکان، روانپزشکان، مشاوران و جمعیت مامایی کشور هستند. در ۶ ماه گذشته ۴۵۰ پزشک و مشاور و ماما به سامانه اضافه شده‌اند و حدود ۵۰ هزار نوبت حضوری و تصویری ثبت شده در این سامانه وجود دارد.
آخرین استارت‌آپ، «تی‌رافا» بود که ضمن تشریح ویژگی‌های این اپلیکیشن، نیاز سرمایه‌گذاری‌‌ خود را ۷۵۰ میلیون تومان برای مدیریت تردد پرسنل در بستر تلفن همراه اعلام کرد. این استارت‌آپ محصول خود را در زمینه مدیریت تردد پرسنل مبتنی بر موقعیت مکانی و تشخیص سه بعدی چهره ارائه کرده است.
مدل درآمدی این سیستم حق عضویت سالانه، فروش سالیانه و اعطای امتیاز نمایندگی است. این سامانه سال گذشته ۲۰ میلیون تومان فروش داشته و با توجه به نیاز مشتریان اصلاحات و تغییراتی در اپلیکیشن انجام شده است.

ارسال ایمیل