ناشر منبع

null افتتاح فاز دوم کارخانه تولید راکتورهای تولید مواد شیمیایی با حضور رییس صندوق نوآوری 
10:15
در شهرک شکوهیه قم؛

افتتاح فاز دوم کارخانه تولید راکتورهای تولید مواد شیمیایی با حضور رییس صندوق نوآوری 

فاز دوم کارخانه تولید راکتورهای گلاس لایند (مورد استفاده برای تولید مواد شیمیایی از جمله مواد اولیه دارو) با حضور رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و رییس پارک علم و فناوری استان قم در شهرک صنعتی شکوهیه قم افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در سفر استانی دکتر محمدصادق خیاطیان به استان قم، فاز دوم کارخانه تولید راکتورهای گلاس لایند به منظور رشد تولید، در شهرک صنعتی شکوهیه این استان افتتاح شد.

مهندس مصطفی جنتی، مدیرعامل شرکت شیمی آذرجام درخصوص کاربرد راکتورهای گلاس لایند برای انجام واکنش‌های شیمیایی حساس و خورنده گفت: این راکتورها در تولید مواد شیمیایی از جمله مواد اولیه دارو، برخی از مواد پتروشیمی، مواد اولیه شوینده‌ها، سموم دفع آفات مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

وی افزود: در دنیا 10 کشور تولیدکننده این تجهیزات هستند و ایران، یازدهمین کشور تولیدکننده راکتورهای گلاس لایند است، اما در حوزه دانش فنی، تنها چهار کشور دارای دانش فنی این کار هستند و از این لحاظ نیز، ایران، پنجمین کشور دارنده دانش فنی تولید راکتورهای گلاس لایند محسوب می‌شود.

مهندس جنتی خاطر نشان کرد: پیش از این، راکتورهای گلاس لایند وارداتی بودند و به دلیل اینکه در صنایع و تجهیزات خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، از سال‌ها قبل در زمره تجهیزاتی تحریمی محسوب و به سختی وارد کشور می‌شد؛ اما با آغاز فعالیت شرکت شیمی آذرجام، علاوه بر تأمین کامل نیاز داخل به این تجهیزات، موفق شدیم این تجهیزات را به کشورهای مختلف از جمله هند، روسیه، ترکیه، ترکمنستان صادر کنیم.

مدیرعامل شرکت شیمی آذرجام درخصوص فرصت‌های شغلی ایجادشده در این حوزه گفت: حدود 120 نفر به صورت مستقیم در این شرکت مشغول فعالیت هستند و در عین حال، در کارگاه‌های قطعه‌ساز همکار ما نیز زمینه اشتغال غیرمستقیم 250 نفر فراهم شده است. اما از منظر دیگر و در حوزه صنعت ماشین‌سازی که اصطلاحا صنعت صنعت‌ساز گفته می‌شود، زمینه اشتغال افراد زیادی ایجاد می‌شود؛ به عنوان مثال، تمامی شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارو باید از راکتورهای گلاس لایند استفاده کنند که استفاده از این تجهیز در صنعت داروسازی، زمینه‌ساز اشتغال افراد زیادی خواهد بود.

مهندس جنتی با اشاره به حمایت‌های صورت‌گرفته توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: صندوق به عنوان یک بازوی تامین مالی تخصصی، حمایت‌های خوبی از ما داشت و بیشتر از خدمات سرمایه‌گذاری و تسهیلات سرمایه در گردش صندوق استفاده کرده‌ایم. به عنوان مثال، از طریق تسهیلاتی که صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار ما قرار داد، موفق به توسعه شرکت شدیم که به افزایش ظرفیت و کیفیت محصولات تولیدی و همچنین صادرات محصول منجر شد. 

وی ضمن اشاره به توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان کشور خاطر نشان کرد: ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی در شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد و فعال کردن این پتانسیل‌ها، نیاز به حمایت‌های بیشتر از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر نهادها دارد؛ زیرا شرکت‌هایی مثل ما نمی‌توانند در وضعیت فعلی باقی بمانند و به صورت دائم باید درحال تولید و عرضه محصولات جدید باشند. درحال حاضر محصولات خانواده فلورپلیمرها را به دایره محصولات‌مان اضافه کرده‌ایم. 

ارسال ایمیل